Přihlásit se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Registrovat se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za registraci u společnosti Omron

E-mail k dokončení registrace účtu byl odeslán na adresu

Návrat na webovou stránku

získejte přímý přístup

Níže zadejte své údaje a získejte přímý přístup k obsahu na této stránce

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za váš zájem

Nyní máte přístup k Společnost Omron obdržela ocenění Top 100 Global Innovators Award za rok 2017

E-mail s potvrzením byl odeslán na

Pokračovat na stránku

Prosím nebo získejte přímý přístup a stáhněte si tento dokument

Společnost Omron obdržela ocenění Top 100 Global Innovators Award za rok 2017

Společnost OMRON Corporation (sídlo společnosti: Šimogjo-Ku, Kjóto; prezident a generální ředitel: Jošihito Jamada) byla společností Clarivate Analytics již podruhé za sebou oceněna jako jeden ze 100 nejlepších celosvětových inovátorů v roce 2017. Cenu předal zástupce společnosti Clarivate Analytics při návštěvě sídla společnosti Omron dne 9. dubna 2018.

Kritéria výběru

Společnost Clarivate Analytics, která se zabývá globálními informačními službami, vybírá Top 100 nejlepších světových inovátorů na základě majetku duševního vlastnictví a údajů o patentech. Analyzuje trendy v duševním vlastnictví podle nezávislého indexu, a tak identifikuje globálně nejinovativnější společnosti a instituce. Kandidáti na toto ocenění jsou hodnoceni na základě databáze společnosti Clarivate Analytics podle čtyř hlavních kritérií: rozsah, úspěch, globalizace a vliv. Společnost OMRON získala zvláště vysoké hodnocení v segmentu globalizace, který je určen počtem základních patentů získaných na čtyřech hlavních světových trzích (USA, Evropa, Japonsko a Čína).

Závazek rozvíjet strategie duševního vlastnictví

V roce 1959 Kazuma Tateiši, zakladatel společnosti Omron, stanovil firemní motto: „Přispívejme ke zlepšování kvality života a utváření lepší společnosti“. Pod tímto heslem, které je základním kamenem naší strategie, jsme již vyvinuli řadu inovací a neustále se snažíme pracovat na zdokonalení sociální infrastruktury. V našem úsilí neustále pokračujeme, abychom mohli přispívat k rozvoji lepší společnosti a dostát našemu závazku rozvíjet strategie duševního vlastnictví v úzké spolupráci s obchodními a vývojovými týmy.

Ocenění „Top 100 Global Innovators“ již podruhé v řadě si velmi vážíme. Naším cílem je stát se společností, jejíž přítomnost je citelná, a která si získává důvěru na celém světě díky schopnosti řešit svými aktivitami globální sociální problémy. Abychom toho dosáhli, rozvíjíme naše strategie duševního vlastnictví v tandemu s našimi obchodními, výzkumnými a vývojovými strategiemi.

Motivace inženýrů společnosti Omron nechat si své nápady patentovat

Ve finančním roce 2017 jsme strategie duševního vlastnictví zmapovali pro každou aktivitu, rozšířili rozsah z individuálních produktů na celý obchodní segment a příslušným způsobem vyplnili patentové přihlášky. Ve finančním roce 2016 jsme také spustili unikátní interní výukový program „Patent Dojo“, který našim technikům pomáhá zdokonalovat specifické vědomosti a motivuje je nechávat si své nápady patentovat. Snažíme se maximalizovat hodnotu naší společnosti vyvíjením technologií s vysokou přidanou hodnotou a obchodních modelů, které posilují konkurenceschopnost, a snažíme se je chránit a efektivně využívat jako duševní vlastnictví ve formě patentů, obchodních známek a know-how, abychom dosáhli ziskovosti a obchodního růstu.

Top 100 nejlepších světových inovátorů za rok 2017

Společnost Clarivate Analytics využívá data patentů k analýze trendů v oblasti duševního vlastnictví a následnému výběru 100 nejvíce inovativních společností a institucí z celého světa. Ocenění Top 100 nejlepších světových inovátorů za rok 2017 má šestiletou tradici. Na podkladě přesných a objektivních údajů extrahovaných z databáze Derwent World Patents Index (největší databáze patentů na světě s vysokou přidanou hodnotou) a Thomson Innovation (platforma pro průzkum a analýzu duševního vlastnictví) a stejně tak nezávislých standardů hodnocení je ocenění přidělováno inovativním společnostem, které usilují o celosvětově vnímaný pokrok a splňují konvence ochrany práv k duševnímu vlastnictví.

Sledujte společnost OMRON Industrial Automation na síti LinkedIn