Přihlásit se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Registrovat se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za registraci u společnosti Omron

E-mail k dokončení registrace účtu byl odeslán na adresu

Návrat na webovou stránku

získejte přímý přístup

Níže zadejte své údaje a získejte přímý přístup k obsahu na této stránce

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za váš zájem

Nyní máte přístup k Představujeme nejpokročilejší systém 3D AOI na světě:

E-mail s potvrzením byl odeslán na

Pokračovat na stránku

Prosím nebo získejte přímý přístup a stáhněte si tento dokument

Představujeme nejpokročilejší systém 3D AOI na světě: Naše nová řada S10 – dokonalé řešení pro novou výzvu výrobců v podobě bezobslužných kontrolních systémů

Svět automatizace je v neustálém pohybu a není žádným tajemstvím, že dnešní výrobní prostředí je složité. Za téměř 90 let naší existence jsme se stali světovou jedničkou v oblasti automatizace a v posledních 35 letech jsme rovněž lídrem na světovém trhu v oblasti systémů automatizované optické kontroly. Jsme hrdí na to, že můžeme představit naši novou řadu S10, která je prvním plnobarevným systémem na světě, nabízejícím jedinečnou kombinaci řešení k obecnému i konkrétnímu využití. Řada S10 umožňuje flexibilní výrobu, aby bylo možné reagovat na nedostatek pracovních sil a požadavky na vyšší kvalitu výroby.

100% detekce pájeného tvaru pomocí našeho jedinečného osvětlení MDMC a projektorů MPS:

S využitím nových technologií nyní můžete rozvinout své podnikání a vypořádat se s urgentní i kolísající tržní poptávkou. Náš patentovaný přístup, který v sobě spojuje to nejmodernější osvětlení, sofistikované zpracování obrazu a měření plně ve 3D, překonává omezení současné technologie 3D AOI, a zajišťuje tak proces kontroly pájení té nejvyšší možné kvality. Vysoce přesná rekonstrukce pájeného tvaru v kombinaci s vysokorychlostní kontrolou 3D CT-AXI v procesu konečné kontroly kvality pomáhá dosáhnout produktů bez vad a následně díky kombinaci s kontrolou 3D AOI a 3D AXI zajistí významnou úsporu práce. Eliminace stínů a sekundárních odrazů za pomoci projektorů MPS svítících ze čtyř směrů umožňuje stabilní kontrolu drobných dílů, čímž je zajištěna viditelnost i u pájeného spoje konektoru.

s1080 features tab 5 images misc

Naše koncepce 5-Zero pro inteligentní, integrovaná a interaktivní řešení zajistí úspěšnou budoucnost vaší firmy.

Průmysl stojí na prahu čtvrté průmyslové revoluce – automatizaci následuje digitalizace výroby. Naším cílem je v této souvislosti vyřešit sociální otázky i výrobní problémy.

Vyvíjíme celou řadu spolehlivých nástrojů využívajících umělou inteligenci, které se zaměřují na obavy zákazníků, jako jsou neodhalené vady nebo správa velkého množství dat strojového učení při použití umělé inteligence v procesu kontroly.

Tím, že řídíme vše od pořizování snímků s využitím umělé inteligence až po vytváření a testování modelů, jsme schopni poskytnout komplexní podporu k zodpovězení veškerých otázek v souvislosti se zavedením umělé inteligence do výroby.

Naše koncepce 5-Zero pro vysoce přínosnou výrobu znamená:

  • Nulové konstrukční omezení desek plošných spojů
  • Nulové nadměrné odmítání výrobků
  • Nulové učení programu
  • Nulové prostoje
  • Nulové množství vad

Objevte zařízení VT-S1080 pro maximalizaci návratnosti investic s využitím systému M2M, který se zaměřuje na dosažení vysoké kvality a realizaci bezobslužné kontroly v kombinaci s úsporou práce díky prediktivní údržbě.

Sledujte společnost OMRON Industrial Automation na síti LinkedIn