Přihlásit se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Registrovat se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za registraci u společnosti Omron

E-mail k dokončení registrace účtu byl odeslán na adresu

Návrat na webovou stránku

získejte přímý přístup

Níže zadejte své údaje a získejte přímý přístup k obsahu na této stránce

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za váš zájem

Nyní máte přístup k Relé G2RV-SR přináší výrobcům rozváděčů vyšší zisky

E-mail s potvrzením byl odeslán na

Pokračovat na stránku

Prosím nebo získejte přímý přístup a stáhněte si tento dokument

Relé G2RV-SR přináší výrobcům rozváděčů vyšší zisky

protože dává prostému relé roli hlavní hvězdy

Společnost Omron nedávno představila 6mm elektromechanické relé G2RV-SR, které nahradilo velice oblíbenou standardní jednotku. Nejde ale o nějaké jednoduché vylepšení. Nové relé G2RV-SR jsme vyvinuli pro nabídku řešení rozváděčů jako základ produktů řady Value Design. Společnosti Omron se podařilo do tohoto nového úzkého relé aplikovat úžasnou řadu funkcí šetřících čas. Nové relé se například může pochlubit technologií Push-In Plus, která zkracuje čas na zapojení na polovinu, najdete na něm speciální testovací tlačítko umožňující jednodušší a rychlejší diagnostiku, má průhledný kryt a mechanický indikátor, který umožňuje rychleji zkontrolovat stav kontaktu, i kvalitní mechanické piny s větší kontaktní plochou, která zlepšuje parametry vodivosti. A to je pouhý začátek, protože nové relé G2RV–SR těchto funkcí na úsporu času obsahuje daleko víc. Co ale vedlo společnost Omron k tomu, že se do takové míry snažila inovovat něco, co je v podstatě jednoduchá základní součástka?

Úspora času pro výrobce panelů

"Společnost Omron již řadu let spolupracuje s výrobci rozvaděčů z celého světa,“ říká k tomu Manuela Mazzaová, manažerka pro marketing produktů komponentů pro spínání v evropském regionu. „Časem jsme pochopili nejenom to, co byznys výroby rozvaděčů pohání vpřed, ale také jsme nalezli příležitosti, jak optimalizovat zisky. Je nám jasné, že v současné době probíhá lítý konkurenční boj a každá vteřina, která se při sestavování rozvaděčů ušetří, představuje finanční úspory. Právě z tohoto důvodu se právě teď víc než kdy jindy snažíme, abychom do všech součástek rozvaděčů vnášeli funkce, které šetří čas. A platí to i o jednoduchém elektromagnetickém relé.“

Rychlejší montáž

Nejúžasnější funkcí na úsporu času jsou nové horní a dolní montážní klipy. Při montáži relé G2RV-SR můžete oba klipy nechat zavřené. Relé je ale možné snadno odmontovat, protože stačí otevřít jenom jeden klip, čímž se v praxi doba montáže zkracuje na polovinu. Tato funkce rovněž znamená, že se dá relé namontovat vzhůru nohama, což dále rozšiřuje varianty použití.

Přehlednější

Všechny pohyblivé součásti jsou nyní bílé, aby je bylo lépe vidět ve tmě. Sestavování je tak rychlejší, lépe se dá předcházet chybám a snižuje se nutnost údržby.

Zkrácení doby zapojení na polovinu

Toto nové relé se také může pochlubit novou technologií Push-In Plus společnosti Omron. Kromě toho, že se zkracuje doba zapojení o 60 %, zlepšuje se také spolehlivost. Tento typ spoje je totiž daleko pevnější než šroubové svorky a odolnější vůči vibracím.

O 25 % menší rozměry

Nové relé G2RV-SR má daleko menší rozměry než předchozí model, čímž na rozvaděči zbývá více místa na další funkce.

Chytřejší kontrola obvodů

Speciální testovací páčka zkracuje dobu potřebou na kontrolu obvodů, potvrzení provozu nebo inspekční práce. Nesprávným operacím brání ochranný kryt.

Jednodušší označování

Protože jsou na přední části relé jasně vidět všechny vaše kódy kabeláže, je údržba rychlejší.

Výjimečně rychlé připojení PLC

Doba potřebná na zapojení se dále zkracuje, protože máte na výběr mezi jedním předním rozhraním PLC (8 nebo 16 kanálů) a reléovým I/O terminálem s technologií Push-in Plus (16 kanálů).

Tradice „péče věnované každému detailu“

Veškerá tato pozornost věnovaná obyčejnému relé nepřekvapí nikoho, kdo produkty a služby společnosti Omron dobře zná. Přestože se tyto jednotky často považují za základní součástky, jejich role je pro bezproblémový chod závodů naprosto klíčová. Společnost Omron relé navrhuje a vyrábí už více než 50 let a postupně se z ní stal jeden z největších výrobců relé pod jedinou značkou. Vynikající výkonnost těchto relé je výsledkem pečlivé konstrukční práce a dokonalým příkladem našeho závazku ke kvalitě.

Společnost Omron dnes po celém světě prodává denně každou vteřinu 25 relé. To ročně dělá 800 milionů. Není proto nijak překvapivé, že spadá do základních obchodních zájmů naší společnosti, abychom se postarali o to, že dokážeme i nadále nabízet ta nejlepší možná řešení relé. A tím vlastně výrobcům rozvaděčů z celého světa napomáháme k dosahování vyšších zisků.

Sledujte společnost OMRON Industrial Automation na síti LinkedIn