Přihlásit se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Registrovat se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za registraci u společnosti Omron

E-mail k dokončení registrace účtu byl odeslán na adresu

Návrat na webovou stránku

získejte přímý přístup

Níže zadejte své údaje a získejte přímý přístup k obsahu na této stránce

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za váš zájem

Nyní máte přístup k Společnost OMRON představuje laserový senzor E3AS-HL

E-mail s potvrzením byl odeslán na

Pokračovat na stránku

Prosím nebo získejte přímý přístup a stáhněte si tento dokument

Společnost OMRON představuje laserový senzor E3AS-HL

Nová technologie snímání detekuje obtížně zjistitelné cíle a snižuje potřebu komplexního návrhu instalace

Společnost OMRON uvedla na trh nový laserový senzor E3AS-HL CMOS*1, který jako první ve svém oboru*2 přináší technologii snímání významně zlepšující schopnost detekce. Spolehlivá detekce obtížně zjistitelných cílů pomáhá eliminovat potřebu časově náročného návrhu instalace a související úpravy při uvádění zařízení do provozu.

Detekce pomocí konvenčních reflexních fotoelektrických senzorů je ovlivněna cílovou barvou, materiálem nebo povrchem a k návrhu a úpravě instalace senzoru pro každý cíl jsou nutné lidské zkušenosti a dovednosti. Tento problém se často objevuje v automobilovém a potravinářském průmyslu, kde jsou detekovány různé cíle se složitými tvary a lesklými povrchy.

Nový laserový senzor E3AS-HL CMOS dokáže spolehlivě detekovat cíle, které nelze detekovat pomocí reflexních fotoelektrických senzorů. Jeho snímací algoritmus, první ve svém oboru, dosahuje vysokorychlostního vzorkování 10 000 vzorků za sekundu. Jedinečné zpracování akumulace od společnosti OMRON zvyšuje citlivost zesilováním i nejmenšího množství světla odraženého od cíle. Výrobní technologie upravuje polohu čočky přijímače v senzoru na úroveň mikrometrů*3, což umožňuje spolehlivou detekci libovolné cílové barvy, materiálu a tvaru.

Tyto technologie umožňují senzorüm E3AS-HL spolehlivě detekovat zakřivené a nepravidelné lesklé automobilové díly a vícebarevné a lesklé potraviny a obaly. Senzor E3AS-HL lze použít tam, kde se používaly reflexní fotoelektrické senzory, a pomáhá výrazně zkrátit dobu potřebnou k nastavení polohy a úhlu při instalaci senzoru a prahových hodnot.

Nejdůležitější funkce:

1. Spolehlivá detekce obtížně zjistitelných předmětů snižuje dobu konstrukce a uvedení zařízení do provozu

e3as-hl banner complex-shaped sol

2. Větší flexibilita konstrukce zařízení zkracuje dobu návrhu

e3as-hl banner detection sol

3. Povrchová úprava proti nečistotám na snímacím povrchu zajišťuje stabilní provoz i v náročném prostředí (vyřizování patentu*4)

e3as antifouling coating banner sol

4. Displej OLED a učení umožňují snadné, rychlé a optimální nastavení

e3as-hl banner features prod

Více informací naleznete na: https://industrial.omron.eu/en/products/e3as

(*1) Laserový senzor CMOS je typ reflexního fotoelektrického senzoru. Používá princip triangulace a má laserový vysílač a přijímač obrazového senzoru CMOS.

(*2) První laserový senzor CMOS třídy 1 v oboru vybavený integrovanými obvody FPGA. Na základě šetření společnosti OMRON v září 2020.

(*3) Mikrometr je tisícina milimetru. 1 mikrometr = 0,001 milimetru.

(*4) „Vyřizování patentu“ znamená, že společnost OMRON zažádala o patentování v Japonsku; „patentováno“ znamená, že společnost OMRON získala patent v Japonsku. (K srpnu 2019.)

Sledujte společnost OMRON Industrial Automation na síti LinkedIn