Přihlásit se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Registrovat se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za registraci u společnosti Omron

E-mail k dokončení registrace účtu byl odeslán na adresu

Návrat na webovou stránku

získejte přímý přístup

Níže zadejte své údaje a získejte přímý přístup k obsahu na této stránce

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za váš zájem

Nyní máte přístup k Společnost OMRON vydává software pro správu strojového parku FLOW Core 2.1

E-mail s potvrzením byl odeslán na

Pokračovat na stránku

Prosím nebo získejte přímý přístup a stáhněte si tento dokument

Společnost OMRON vydává software pro správu strojového parku FLOW Core 2.1

Podpora chytré továrny prostřednictvím simulace instalace a analýzy řídicích dat zlepšuje efektivitu

Společnost OMRON oznámila vydání softwaru Fleet Operations Workspace (FLOW) Core 2.1, který umožňuje krátkodobé zavedení mobilních robotů. Toho je dosaženo pomocí průběžné analýzy dat, funkcí simulace a integrovaného řízení více typů robotů.

V posledních letech byly zavedeny mobilní roboty pro efektivní a bezpečnou automatizaci intralogistiky s cílem snížit nedostatek pracovních sil ve výrobních závodech a osvobodit pracovníky od náročných úkolů. Roste také potřeba robotů pro manipulaci s různými zatíženími a velikostmi, od přepravy materiálu po zpracování a přepravu produktů. Společnosti však často čelí výzvě najít odborníky se správným know-how, aby ověřili účinnost systému a designu před jeho zavedením do továrního prostředí.

Software FLOW Core 2.1 od společnosti OMRON objasňuje efektivitu instalace a problémy ještě před skutečnou instalací mobilních robotů. Funkce simulace strojového parku zajišťuje rychlé spuštění. Umožňuje také integrované řízení více typů mobilních robotů s různými zatíženími, což eliminuje složitost budování systému pro každý typ zvlášť. I po instalaci systému lze snadno shromažďovat cestovní data a identifikovat překážky. To umožňuje vizualizovat rozdíly mezi reálnými dopady systému oproti těm, jež platily v době instalace, a zlepšit efektivitu pohybu. To zkracuje dobu úpravy a ověřování mobilního robotu a umožňuje uživateli okamžitě zaznamenat účinky automatizace dopravy, což podporuje přechod na chytré továrny ve výrobním průmyslu. Tyto funkce lze také používat v kombinaci s mobilními roboty, které již byly nainstalovány, a to pouhou aktualizací stávajícího softwaru na FLOW Core 2.1.

Miguel Garcés, European Mobile Robots Product Marketing Manager ve společnosti OMRON Europe, k tomu poznamenává: „Společnost OMRON neustále podněcuje inovace ve výrobním prostředí. Znalosti, které jsme získali z vlastních továren a zákaznických závodů, vkládáme do vývoje našich mobilních robotů a softwaru pro správu strojového parku. I nadále budeme přispívat k inovaci výroby tím, že osvobodíme lidi od jednoduché, monotónní a tvrdé práce a umožníme jim, aby se zapojili do kreativnější práce.“

Hlavní funkce nově rozšířeného softwaru

1. Funkce vizualizace a analýzy cestovních dat (FLOW iQ)

FLOW iQ na základě výsledků pohybu vizualizuje informace, jako jsou teplotní mapy (kde autonomní přepravní roboty stagnují), mapy tras (po kterých se automatizované přepravní roboty pohybují) a využití robotu (analýza aktivity). Technologie FLOW iQ usnadňuje řešení problémů se složitými strojovými parky a podporuje neustálé zlepšování.

2. Funkce simulace strojového parku

Možnost simulace pracovního postupu a objemu pohybu skupiny autonomních transportních robotů (schopnost ovládat více mobilních robotů jako roj) v digitálním prostoru bez skutečného nasazení robotů. Lze identifikovat potenciální překážky, zkrátit dobu implementace a optimalizovat pracovní postupy.

3. Integrovaná funkce řízení strojového parku pro více modelů (MobilePlanner6)

Umožňuje zákazníkům snadno vytvářet strojové parky, které kombinují více velikostí a zatížení, a díky integrovanému řízení zlepšovat jejich výrobní kapacitu.

Další informace najdete na stránce industrial.omron.eu/mobilerobots

Sledujte společnost OMRON Industrial Automation na síti LinkedIn