Přihlásit se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Registrovat se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za registraci u společnosti Omron

E-mail k dokončení registrace účtu byl odeslán na adresu

Návrat na webovou stránku

získejte přímý přístup

Níže zadejte své údaje a získejte přímý přístup k obsahu na této stránce

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za váš zájem

Nyní máte přístup k Roadshow k flexibilní výrobě OMRON cestuje napříč Evropou

E-mail s potvrzením byl odeslán na

Pokračovat na stránku

Prosím nebo získejte přímý přístup a stáhněte si tento dokument

Roadshow k flexibilní výrobě OMRON cestuje napříč Evropou

Naše Roadshow k flexibilní výrobě se vydala na jedinečnou cestu po celé Evropě. Obsahuje exkluzivní ukázky spolupráce mezi člověkem a strojem, které kvůli jejich velikosti a rozsahu obvykle nelze vidět mimo výrobní prostředí.

Návštěvníci roadshow se na ploše více než 600 m2 seznámí s řadou praktických řešení pro továrny budoucnosti, která umožňují flexibilní a inteligentní zdokonalení výroby. Roadshow odstartovala v prosinci v automatizačním centru společnosti OMRON pro autonomní mobilní roboty ve francouzském Annecy a během první poloviny roku 2022 již navštívila Milán a Barcelonu, procestovala severské státy a následně se přesunula do Velké Británie. Další zastávky turné budou přidány ve druhé polovině roku.

Na akcích se návštěvníci seznámí s rozsáhlými řešeními průmyslové automatizace pro spolupráci člověka a stroje, která se zaměřují na některé z klíčových problémů, jimž výrobci čelí, jako je paletizace, přeprava a sledovatelnost. 

K vidění je nejsilnější plně autonomní mobilní robot společnosti OMRON pro břemena o hmotnosti až 1 500 kg a také řada flexibilních řešení paletizace a autonomní přepravy materiálu, jako jsou:

  • dopravníky krabic k mobilnímu robotu;
  • kolaborativní roboty OMRON TM pro paletizaci a depaletizaci;
  • mobilní roboty OMRON;
  • řešení strojového vidění MicroHAWK, integrovaná do systému sledovatelnosti.

flexible manufacturing roadshow barcelona b fcard event

Řešení společnosti OMRON, zajišťující svižnější a flexibilnější výrobu s menší závislostí na manuální práci, nižší spotřebu energie a vyšší celkovou efektivitu vybavení, jsou rovněž připravena na budoucnost v digitální éře. 

Každý systém je vybaven kombinací přirozené navigace a volitelné autonomní navigace, ovládacím panelem IoT, vestavěnou serializací, nabízející plnou sledovatelnost v rámci celého výrobního procesu, a samozřejmě inteligentní řídicí platformou Sysmac. 

flexible manufacturing roadshow milan c fcard event

Kromě živých ukázek flexibilní výroby si lze na akcích také poslechnout systémové integrátory spolupracující se společností OMRON, kteří odhalují praktické tipy pro bezproblémovou reálnou integraci automatizovaných řešení společnosti OMRON do širšího výrobního ekosystému. 

„Těší nás, že můžeme vůbec poprvé vynést některá z našich nejdynamičtějších automatizačních řešení pro spolupráci člověka a stroje ven z továrny na cestu po Evropě. To našim klíčovým zákazníkům umožní podívat se na vlastní oči na flexibilní výrobní systémy budoucnosti. Doufáme, že roadshow inspiruje dnešní výrobce k přehodnocení hranic možností jejich výrobních linek, aby svým závodům umožnili zůstat agilní i v nadcházejících letech,“ říká vedoucí strategického obchodního rozvoje společnosti OMRON pro oblast EMEA Eduardo de Robbio.

Sledujte společnost OMRON Industrial Automation na síti LinkedIn