Přihlásit se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Registrovat se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za registraci u společnosti Omron

E-mail k dokončení registrace účtu byl odeslán na adresu

Návrat na webovou stránku

získejte přímý přístup

Níže zadejte své údaje a získejte přímý přístup k obsahu na této stránce

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za váš zájem

Nyní máte přístup k Kolaborativní roboty řady TM urychlují harmonizaci lidí a strojů

E-mail s potvrzením byl odeslán na

Pokračovat na stránku

Prosím nebo získejte přímý přístup a stáhněte si tento dokument

Kolaborativní roboty řady TM urychlují harmonizaci lidí a strojů

Společnost Omron oznámila uvedení kolaborativních robotů řady TM na celosvětový trh. Cílem je realizace inovativního výrobního prostředí, ve kterém mohou lidé a stroje pracovat ve vzájemné harmonii.

Díky různým funkcím strojového vidění a jednoduchému prostředí pro intuitivní programování kolaborativních robotů řady TM budeme nadále nabízet prostředky umožňující bezpečnou, flexibilní a kolaborativní výrobu za účasti lidí a strojů.

Vzhledem k tomu, že měnící se spotřební trendy neustále zkracují životní cykly produktů, výrobci potřebují, aby výrobní linky splňovaly požadavky pro častou výměnu produktů. Stále častější je také nedostatek pracovních sil, výrobci proto usilují o automatizaci jednodušších a monotónních úkonů, aby vytvořili takové pracovní prostředí, ve kterém mohou lidé přispět ke kreativnějším úkolům.

Naše řada TM představuje jedinečné řešení umožňující snadnou instalaci robotů pro automatizaci aplikací, jako je montáž, Pick&Place a kontrola. Součástí uvedení naší řady TM na trh bude „mobilně kompatibilní“ model, který lze hladce integrovat do našich špičkových autonomních mobilních robotů řady LD. To uživatelům umožní automatizovat komplexnější úkoly, jako je Pick&Place do zásobníků nebo kontejnerů, a propojovat procesy s autonomními mobilními roboty.

Představíme 12 robotů řady TM, které nabízejí kombinaci následujících vlastností.

  • Délka ramene: 700 mm, 900 mm, 1100 mm, 1300 mm
  • Nosnost: 4 kg, 6 kg, 12 kg, 14 kg
  • Napájení: střídavé, stejnosměrné
  • Vyhovuje nebo nevyhovuje bezpečnostním předpisům SEMI S2

Tři klíčové vlastnosti kolaborativních robotů řady TM:

  • Intuitivní programovací rozhraní zkracující čas potřebný pro programování: Kratší doba potřebná pro instalaci a nastavení v porovnání s tradičními průmyslovými roboty. Intuitivní programovací rozhraní založené na vývojovém diagramu a snadné učení vyžaduje minimální nebo žádné dřívější zkušenosti s programováním robotů.
  • Integrovaný kamerový systém na rameni zkracující čas potřebný pro nastavení: Řada TM zahrnuje vestavěný kamerový systém a integrované osvětlení a díky širokému zornému úhlu uživateli umožňuje zaznamenávat produkty. Tento robotický systém je vybaven různými funkcemi pro snímání obrazu, jako je detekce shody struktury, čtení čárových kódů a identifikace barev, a umožňuje mimořádně snadné nastavení pro inspekční, měřicí a třídicí aplikace ihned po vybalení z krabice.
  • Shoda se všemi bezpečnostními standardy spolupráce mezi člověkem a strojem zkracující čas potřebný pro instalaci: Řada TM splňuje všechny bezpečnostní standardy umožňující kolaboraci mezi lidmi a stroji a lze ji bezpečně provozovat v okolí lidí, a to bez průmyslových bezpečnostních zábran, jejichž použití tradičně vyžadují průmyslové roboty, díky čemuž se významně zkracuje čas potřebný pro instalaci. (Vyhovuje bezpečnostním požadavkům ISO10218-1 pro průmyslové roboty a také bezpečnostním požadavkům ISO/TS15066 pro kolaborativní průmyslové roboty.)

Díky rozšíření naší nabídky produktů o kolaborativní roboty řady TM budeme nadále svým zákazníkům nabízet prostředky umožňující bezpečnou, flexibilní a kolaborativní výrobu za účasti lidí a strojů a urychlovat program „innovative-Automation“, což je koncept inovativní výroby umožňující harmonickou kolaboraci lidí a strojů.

Sledujte společnost OMRON Industrial Automation na síti LinkedIn