Přihlásit se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Registrovat se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za registraci u společnosti Omron

E-mail k dokončení registrace účtu byl odeslán na adresu

Návrat na webovou stránku

získejte přímý přístup

Níže zadejte své údaje a získejte přímý přístup k obsahu na této stránce

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za váš zájem

Nyní máte přístup k Vítěz ocenění Good Design Award 2023: Nová inteligentní čtečka DPM OMRON V460-H s pokročilým ethernetovým připojením

E-mail s potvrzením byl odeslán na

Pokračovat na stránku

Prosím nebo získejte přímý přístup a stáhněte si tento dokument

Vítěz ocenění Good Design Award 2023: Nová inteligentní čtečka DPM OMRON V460-H s pokročilým ethernetovým připojením

Společnost OMRON, přední světový výrobce v oblasti průmyslové automatizace, uvedla na trh novou inteligentní průmyslovou čtečku přímo tištěných značek (DPM) V460-H. Tato robustní ruční čtečka poskytuje pokročilý výkon v oblasti dekódování a zároveň nabízí připojení k ethernetové síti, čímž splňuje současné nároky dynamického výrobního a logistického sektoru.

Nový model V460-H je jedním z pěti produktů společnosti OMRON, které získaly letošní ocenění Good Design Award, což je každoročně udělované celosvětové ocenění za design, jehož cílem je zlepšit kvalitu života a reagovat na společenské výzvy prostřednictvím designu. Vyjadřuje závazek společnosti OMRON vytvářet nejen praktická, ale i technologicky vyspělá řešení.

Ruční čtečka kódů V460-H, která je přizpůsobena manuálním procesům v automobilovém průmyslu, například na výrobních linkách motorů a hnacích ústrojí, vyniká v procesech sledovatelnosti. Její ergonomický design minimalizuje namáhání zápěstí a její systém zpětné vazby – se zapípáním, vibracemi a jasnou kontrolkou – usnadňuje kontrolu výsledků čtení.

v460-h dpm fcard b prod

Díky konfiguraci rozhraní WebLink nabízí čtečka DPM V460-H rychlé a snadné nastavení. Optika s automatickým zaostřováním tekuté čočky a snímač doby průletu (ToF) zajišťují rychlé a univerzální zobrazení, což je klíčový požadavek v aplikacích zahrnujících složité díly strojů, sériové součásti a elektronické sestavy.

Model V460-H nabízí rozšířený rozsah čtení od přímého kontaktu až po velkorysých 254 mm [10″]. Díky alternativním vícebarevným konfiguracím osvětlení je ideální volbou pro prostředí s proměnlivými světelnými podmínkami. Kombinace zvukových, haptických/vibračních a vícesměrových vizuálních indikátorů zajišťuje okamžitou a intuitivní zpětnou vazbu a zároveň snižuje výskyt případných provozních chyb.

Model V460-H je vyroben s ohledem na odolnost a má krytí IP65. Splňuje normu IEC-60068-2-31 pro pád a náraz a normu ISO-16750-5 pro chemickou odolnost. Díky moderním funkcím konektivity, jako je plné napájení přes síť Ethernet (PoE) a podpora komunikace Ethernet TCP/IP, EtherNet/IP a PROFINET, představuje velký přínos pro průmyslová odvětví kladoucí důraz na inteligentní a propojené operace.

Z toho, jak porota na letošním ročníku ocenění Good Design Awards 2023 ohodnotila model V460-H, je společnost OMRON nadšená. Členové poroty ocenili jeho důkladnou analýzu zaměřenou na zkoumání faktorů, které brání efektivitě a zvyšují pracovní zátěž při manuálních úkolech. Jeho konstrukční prvky překlenují propast mezi nástroji a lidskými smyslovými vjemy a jsou elegantně uloženy do pouzdra jedinečného osmiúhelníkového tvaru. Výsledkem je produkt, který je nejen funkční, ale také esteticky působivý.

Poznejte zblízka inteligentní čtečku DPM V460-H

Sledujte společnost OMRON Industrial Automation na síti LinkedIn