Přihlásit se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Registrovat se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za registraci u společnosti Omron

E-mail k dokončení registrace účtu byl odeslán na adresu

Návrat na webovou stránku

získejte přímý přístup

Níže zadejte své údaje a získejte přímý přístup k obsahu na této stránce

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za váš zájem

Nyní máte přístup k Virtuální výstavu představující „továrnu budoucnosti“

E-mail s potvrzením byl odeslán na

Pokračovat na stránku

Prosím nebo získejte přímý přístup a stáhněte si tento dokument

Virtuální výstavu představující „továrnu budoucnosti“

Společnost OMRON zahájila virtuální výstavu, která zákazníky seznamuje s nejnovějšími technologiemi, s nimiž lze dosáhnout průmyslové transformace.

Virtuální výstava společnosti OMRON nabízí návštěvníkům 360° virtuální prohlídku, která je provede „továrnou budoucnosti“ – továrnou, v níž byly zavedeny rozličné inovace zvyšující flexibilitu, efektivitu a produktivitu.

Mezi řešení, která prohlídka zdůrazňuje, patří robotika, kamerové systémy a technologie umělé inteligence. Všechna jsou založena na konceptu „innovative-Automation“ společnosti OMRON, který usiluje o oživení výrobního průmyslu posílením spolupráce a porozumění mezi stroji a lidmi za pomoci inteligentních, integrovaných a interaktivních řešení.

Ukázky na této výstavě předvádějí, jak mohou lidé a stroje harmonicky spolupracovat – ilustrují, jak lze výrobní inovace prakticky využít v kolaborativní výrobě. Inovace, jako jsou ty předváděné, lze využít ke zlepšení života spotřebitelů i pracovníků v továrnách a mohou přispět k budování lepší společnosti.

Od FORPHEA k výrobnímu závodu


Při vstupu na prohlídku na návštěvníky čeká FORPHEUS, robotický instruktor stolního tenisu od společnosti OMRON. Robot v sobě bezproblémově integruje kamerový systém, řídicí prvky, robotiku i technologie umělé inteligence a ukazuje, jak mohou stroje spolupracovat s lidmi, přičemž se obě strany mohou od sebe učit, aby dosáhly svého plného potenciálu.

Po tomto úvodu následuje ukázka toho, jak dokáží technologie použité ve FORPHEOVI transformovat výrobní závod. Návštěvníci si prohlédnou inteligentní úsekovou výrobní linku, která spojuje umělou inteligenci s internetem věcí, 3D kamerovým systémem, inteligentním snímáním a řízením a robotikou s cílem optimalizovat výrobu a minimalizovat množství chyb.

Návštěvníci si následně mohou vyzkoušet 3D vyjímání ze zásobníků, které se používá k automatizaci složitých vyjímacích operací během montáže. Prohlídka pokračuje ukázkami bezpečné obsluhy strojů pomocí kobotů, kontroly potenciálních vad produktů s využitím umělé inteligence a ukázkou vysoce přesného vyrovnání předmětů. Prohlídka je zakončena předvedením technologie laserového obrábění, která dokáže zkrátit dobu zpracování laserem o více než 35 %.

Nahlédnutí do budoucnosti


Fernando Colas, generální marketingový ředitel společnosti OMRON Europe, k tomu říká: „Jelikož se v této těžké době nemůže konat řada veletrhů, chtěli jsme zákazníkům předvést naše nejnovější technologie na virtuální výstavě a dát jim tak možnost seznámit se s továrnou budoucnosti online, ať už jsou kdekoli. To podtrhuje závazek společnosti OMRON nadále rozvíjet a podporovat budoucnost produktivní výroby.“

Navštivte virtuální výstavu společnosti OMRON.

Sledujte společnost OMRON Industrial Automation na síti LinkedIn