Přihlásit se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Registrovat se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za registraci u společnosti Omron

E-mail k dokončení registrace účtu byl odeslán na adresu

Návrat na webovou stránku

získejte přímý přístup

Níže zadejte své údaje a získejte přímý přístup k obsahu na této stránce

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za váš zájem

Nyní máte přístup k Automatizované integrované kontrolní systémy ve výrobě elektrických vozidel

E-mail s potvrzením byl odeslán na

Pokračovat na stránku

Prosím nebo získejte přímý přístup a stáhněte si tento dokument

Sustainable Manufacturing
Brand Protection

Proč jsou automatizované kontrolní systémy zásadní pro výrobu elektrických vozidel

Zveřejněno Sustainable Manufacturing23. březen 2023

Bezpečnost je v automobilovém průmyslu na prvním místě a výroba elektrických vozidel není výjimkou. Bezpečnost však může také znamenat složitost a složitost dnešních vozidel – a zejména těch elektrických – je taková, že výrobci již nemohou spoléhat na tradiční metody kontroly založené na vzorku nebo auditu.

Rychlá, 100% kontrola zařízení se stala nutností, zatímco se zároveň zvyšují požadavky na přesnost kontrol a toleranci. Nejnovější technologie, jako jsou 3D kontrola pájecích past (SPI), 3D automatická optická kontrola (AOI) nebo 3D CT automatická rentgenová kontrola (AXI), naštěstí pomáhají výrobcům splnit náročné požadavky.

Podívejme se na to, proč se stroje SPI, AXI a AOI stávají nepostradatelnými pro výrobu elektrických vozidel.

Řešení rostoucí složitosti elektrických vozidel a „inteligentních vozidel“

Iniciativa Inteligentní automobil, která byla zahájena 15. února 2006, je politickým rámcem, který Evropská komise zřídila k provázání všech činností týkajících se „inteligentních“ automobilů. Tyto technologie pomáhají řidičům bezpečněji ovládat vozidla pomocí systémů ve vozech. To vedlo k rozšíření systémů, jako je ADAS (vyspělé jízdní asistenční systémy), které pomáhají snížit dopad lidských chyb na provoz vozidla.

Spolu s tím roste četnost a složitost elektronických sestav v automobilovém průmyslu. Špičkové automatizované kontrolní systémy, jako jsou například ty, které nabízí společnost OMRON, jsou vybaveny funkcemi detekce vad využívajícími umělou inteligenci (AI) pro důležité komponenty na deskách PCBA, včetně LED diod, BGA, napájecích zařízení, vysokorychlostních, průchozích a lisovaných konektorů.

„Jsme svědky výrazného nárůstu tlaku na výrobu, toleranci a kvalitu, který je vyvíjen na naše partnery v automobilovém průmyslu. To je hnací silou nové poptávky po 100% kontrole většího množství produktů a pokročilejších možností kontroly,” říká Kevin Youngs, European Key Account Manager v divizi Automatic Inspection Business. Spolehlivost je pro výrobce klíčová, protože je zbaví obav ze stahování vozidel z trhu. „Společnost OMRON poskytuje řešení, která reagují na tuto poptávku a zajišťují, že produkty, které všichni používáme a na které denně spoléháme, jsou konstruovány podle vysokých standardů kvality. Díky tomu nám zajistí dlouhé roky bezpečného a spolehlivého provozu,“ dodává Youngs. Zajímají vás inovace společnosti OMRON v oblasti 3D CT AXI?

Seznamte se s nejnovějšími řešeními kontroly elektrických vozidel

Divize kontrolních systémů společnosti OMRON nabízí široké spektrum automatizovaných řešení, která splňují vysoké požadavky na kvalitu a spolehlivost ve výrobě elektrických vozidel. Naše nejnovější řešení 3D SPI, 3D AOI a 3D CT AXI jsou navržena tak, aby řešila potřeby kontroly rostoucího počtu elektronických sestav v dnešních vyspělejších a inteligentnějších vozidlech.

Naše řešení pro kontrolu návrhu PCBA bez omezení a software pro inteligentní továrny pomáhají vám i vašim dodavatelům stabilizovat a zlepšit výrobní procesy, odhalovat vady a předcházet jim, pracovat efektivněji a dodávat kvalitnější produkty.

Naše automatizovaná kontrolní platforma VT-M121 je schopna provádět přesnou a opakovatelnou kontrolu rozměrů napájecích modulů pro automobily a technologií ADAS, jako jsou LED diody, adaptivní světlomety či systémy Lidar a CMOS. Platforma VT-M121 také automatizuje 100% rychlou a přesnou kontrolu moderních sestav vlásenkových motorů pro elektrická vozidla, aby bylo možné odhalit problémy s kvalitou před a po svařování konektorů. Chcete se dozvědět více o automatizačních technologiích pro elektrická vozidla?

Podívejte se na naše řešení pro výrobu elektrických vozidel

Obraťte se na odborníky společnosti Omron

Máte nějaké otázky nebo potřebujete osobní radu? Neváhejte se obrátit na některého z našich specialistů.
  • Omron Europe

    Omron Europe