Přihlásit se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Registrovat se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za registraci u společnosti Omron

E-mail k dokončení registrace účtu byl odeslán na adresu

Návrat na webovou stránku

získejte přímý přístup

Níže zadejte své údaje a získejte přímý přístup k obsahu na této stránce

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za váš zájem

Nyní máte přístup k Novou generaci robotů i4H SCARA pro manipulaci s těžkými náklady

E-mail s potvrzením byl odeslán na

Pokračovat na stránku

Prosím nebo získejte přímý přístup a stáhněte si tento dokument

Novou generaci robotů i4H SCARA pro manipulaci s těžkými náklady

Robustní robot i4H SCARA zvládne zatížení až 15 kg a lze jej snadno integrovat do výrobní linky.

Nejnovější průmyslový robot společnosti OMRON, nový model i4H SCARA, splňuje požadavky hromadného přizpůsobení, výrobcům tak umožňuje vyrábět početné kombinace produktů v malých objemech a rozšiřovat nabídku zboží pro spotřebitele. Model i4H SCARA přichází na trh po nedávném uvedení lehkého robotu i4L SCARA.

Model i4H se může pochlubit jedinečnými designovými prvky souvisejícími se špičkovou kvalitou a inovacemi OMRON. Společnost OMRON zjednodušila design komplexních nástrojů začleněním svého modulu EtherCAT, který je připojen přímo na rameno robotu. Nová generace vestavěné technologie řadiče znamená méně prostoru a méně údržby. Model i4H je také vybaven interaktivní údržbou, což je vestavěná funkce dostupná ihned po vybalení z krabice. Vysoká rychlost i přesnost modelu i4H SCARA umožňuje přesné a spolehlivé sestavení součástí.

„V dnešní době globální ekonomiky je dopad nemoci COVID-19 nepopiratelný. Do všech výrobních provozů vnesl přísné požadavky na sociální distancování a bezpečnostní protokoly. Potřeba vlastní výrobní linky je nyní důležitější než kdy předtím. Model i4H hraje klíčovou roli v automatizaci pracovních postupů a zároveň umožňuje zaměstnancům udržovat nutné sociální rozestupy a soustředit se na další úkoly,“ říká Motohiro Jamaniši, generální ředitel projektu rozvoje robotiky ve společnosti OMRON Industrial Automation Company.

„Robot i4H SCARA společnosti OMRON splňuje požadavky na spolehlivost při manipulaci s těžkými náklady, která musí být rychlá a přesná, a to nepřetržitě. Model i4H je ideálním doplňkem k výrobní lince, pokud jde o aplikace, jako je paletizace a strojové nakládání v potravinářském a nápojovém průmyslu,“ říká Tom Mathias, prezident a generální ředitel společnosti OMRON Robotics and Safety Technologies, Inc., což je přední poskytovatel robotických a bezpečnostních řešení pro výrobní průmysl a součást divize Industrial Automation Business společnosti OMRON.

Mezi hlavní přednosti modelu i4H SCARA patří:

Vyšší zatížení: Robot i4H SCARA společnosti OMRON zvládne velké zatížení až 15 kg. Tato možnost vyššího zatížení je důležitá pro činnosti, jako je nakládání a vykládání strojů, paletizace nebo manipulace s materiálem. Model i4H je ideální volbou pro firmy podnikající v automobilovém průmyslu, potravinářském a nápojovém průmyslu a spotřebitelském průmyslu.

Bezproblémová integrace do stávajících výrobních linek: Připojení EtherCAT společnosti OMRON umožňuje synchronizovat další automatizační zařízení. To usnadňuje pokročilé procesy kompletace, vkládání a montáže, které vyžadují vysokou přesnost a výrobní kapacitu a také zajištěnou kontrolu kvality s integrací kamerových systémů. Model i4H je navíc k dispozici v široké řadě konfigurací, které lze použít pro jakoukoli pracovní buňku.

Maximalizace doby provozu: Uživatelé mohou pomocí nejlepších integrovaných interaktivních funkcí údržby kontrolovat a zmírňovat neplánované prostoje. Součástí robotu je vůbec první palubní displej, který zjednodušuje odstraňování problémů. Model i4H je vybaven prvním světelným indikátorem zdravotního stavu na světě. Uživatel pak může provést příslušnou akci podle barvy, která se zobrazí na robotu.

Mezi další funkce patří:

  • Maximální nosnost 15 kg
  • Možnosti dosahu 650 mm, 750 mm a 850 mm
  • Standardní 210mm nebo 410mm hřídel
  • Všechny tři modely lze namontovat na podlahu, stěnu* nebo obráceně na strop
  • Programování s podporou EtherCAT a Ethernet*
  • První světelné indikátory zdravotního stavu na světě
  • Interaktivní funkce údržby*
*Uvedení na trh v létě 2021

Sledujte společnost OMRON Industrial Automation na síti LinkedIn