Přihlásit se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Registrovat se

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za registraci u společnosti Omron

E-mail k dokončení registrace účtu byl odeslán na adresu

Návrat na webovou stránku

získejte přímý přístup

Níže zadejte své údaje a získejte přímý přístup k obsahu na této stránce

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Objevili se technické potíže. Odeslání Vašeho formuláře nebylo úspěšné. Prosím přijměte naši omluvu a zkuste to znovu později. Podrobnosti: [detaily]

Download

Děkujeme za váš zájem

Nyní máte přístup k Společnost OMRON uvádí na trh regulátor teploty NX-HTC pro vylepšenou analýzu stavu stroje

E-mail s potvrzením byl odeslán na

Pokračovat na stránku

Prosím nebo získejte přímý přístup a stáhněte si tento dokument

Představujeme regulátor teploty OMRON NX-HTC pro vylepšenou analýzu stavu stroje

Společnost OMRON, přední poskytovatel řešení pro průmyslovou automatizaci, oznámila uvedení nového regulátoru teploty NX-HTC na trh. Tento 30mm ovladač je navržen tak, aby zajišťoval optimální a automatickou kontrolu bez nutnosti lidského zásahu. Je ideální pro aplikace, jako je těsnění ekologicky šetrných obalových materiálů a inovativní výroba polovodičových čipů.

Ve výrobě a balení hraje kontrola teploty klíčovou roli při zajišťování kvality produktu, optimalizaci procesů, zvládání tepelného namáhání a udržování konzistence a reprodukovatelnosti. Anomálie při montáži stroje mohou vést k nákladným prostojům a dlouhému času strávenému zjišťováním a odstraňováním problémů. Pomocí regulátoru teploty NX-HTC se společnost OMRON snaží takovým anomáliím předcházet a výrazně snížit počet hodin strávených odstraňováním problémů.

NX-HTC nabízí jedinečnou funkci digitalizace teplotních vln, která uživatelům umožňuje přesně zachytit a analyzovat teplotní trendy. Tato funkce usnadňuje inteligentnější plánování údržby tím, že včas odhalí příznaky neobvyklých podmínek zařízení, jako je degradace topení, nesprávné umístění senzoru nebo přilnavost prášku na povrchu těsnicí lišty.

Regulátor teploty NX-HTC s impozantním rozlišením 0,01 °C poskytuje vysoce přesnou regulaci teploty, a to i ve scénářích s vysokou teplotou. Kromě toho poskytuje komplexní možnosti regulace vytápění a chlazení, doplněné o podporu alarmu upozorňujícího na spálení topného tělesa (HBA). Kromě toho je regulátor NX-HTC vybaven funkcí předběžného zvýšení teploty (pre-boost), která proaktivně zkracuje čekací dobu až o 80 %. Tato funkce pohotově řeší zastavení stroje a předem kompenzuje pokles vstupní teploty v synchronizaci s pohybem stroje, čímž maximalizuje efektivitu výroby.

Model NX-HTC, který je k dispozici ve verzích se 4 a 8 smyčkami, umožňuje vícebodové ovládání v kompaktní 30mm šířce a zabírá o 40 % méně místa než jeho předchůdce, model NX-TC, který měl 4 kanály na jednotku. Toto kompaktní provedení optimalizuje využití prostoru a zjednodušuje instalaci.

NX-HTC podporuje univerzální vstup, který umožňuje měření velkého počtu senzorů. Je kompatibilní s 12 typy termočlánků, Pt100 a lineárními senzory proudu/napětí, včetně infračervených. Kromě toho je NX-HTC vybaven ultrakompaktním systémem zapojení rozhraní, který zjednodušuje proces nastavení a snižuje složitost zapojení.

Další informace o regulátoru teploty NX-HTC naleznete na webové stránce produktu

Sledujte společnost OMRON Industrial Automation na síti LinkedIn